Wednesday, August 9, 2017

Kenapa saya pilih Furaiha Skincare

Kenapa #FuraihaSkincare ?

Lama juga saya survey skincare yang sesuai (bukan sesuai je saya cari yang SANGAT sesuai untuk muka saya).

Bermulalah kisah men'survey' kat segala macam social media facebook, instagram, tanya pakcik 'gugel'.

Akhirnya saya ada 3 pilihan akhir. Mak ai nak pilih yang 3 tu pun saya fikir dekat 2 bulan tau? Tiap-tiap hari duk stalk fb n ig founder² produk tu.

Fikir punya fikir sampai terbawak dalam mimpi tau? (Pasal mimpi tu Dhayah cerita dalam next post).💋

Dan sampailah tarikh keramat. Hehe keramat sangat. Masa tu saya terbaca post dari #FounderFuraiha. Tapi post yang mana 1 saya dah lupa. Maaf Syarifah Furaiha. Hihi 🙈

Eh boleh lupa pasal tarikh keramat tu. 1 February 2017. Nak di jadikan cerita saya nampak comment #NienaManis. Menarik hati tau comment tu. 😁

Apa lagi terus la saya whatsapp NieNa SaMsir tanya pasal #Furaiha. Aihh tak habis setakat tu. Dhayah siap tak buka whatsapp² Niena.💋

Yang best Niena sentiasa follow up saya. Hehe kesian kat Niena, lepas 2 minggu baru saya reply whatsapp dia. Eh bukan 2 minggu la. Saya reply mesej² Niena 22 Mac 2017 laa
😁. Ce kira berapa hari?

Ha! Tu la tarikh saya betul² jatuh hati dengan produk #FuraihaSkincare selepas fikir, banding n study ingredients yang ada dalam setiap produk Furaiha. 💋

Siapa nak Dhayah sambung cerita?

#DarienaEmpire
#DhayahSkema